Osteopathie in Lent - Nijmegen

Osteopathie in Lent - Nijmegen - Nijmegen-Noord

Annemargriet Scheerder en Elisabeth Keramopoulos

Annemargriet

Als osteopaat bekijk ik de mens als één geheel en ga ik op zoek naar de oorzaak van klachten in plaats van de symptomen te bestrijden. Met deze uitgebreide kijk op de klacht onderscheidt een osteopaat zich van andere disciplines en zodoende kan ik vaak het verschil maken voor de patiënt.

Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy in Gent, België.
Daarna heb ik de tweejarige postgraduate opleiding voor osteopathie bij baby's en kinderen bij Panta Rhei gevolgd en heb ik me verder gespecialiseerd. 
Tevens heb ik een opleiding gevolgd specifiek gericht op de osteopathische behandeling van vrouwen. 

Regelmatig volg ik nascholing, zowel voor de behandeling van baby's en kinderen als voor volwassenen.

Voordat ik osteopate werd heb ik als fysiotherapeut gewerkt in revalidatiecentra in Arnhem en Amersfoort. Ik heb veel met patiënten met complexe problematiek gewerkt.

Bel of mail gerust voor informatie of het maken van een afspraak. Voor veel klachten is er vaak al direct verbetering merkbaar.

Hallo, mijn naam is Elisabeth Keramopoulos en sinds 2022 werk ik als osteopaat bij Osteopathie Lent.

Mijn interesse in het vak begon toen ik als tiener vanwege knieklachten bij een osteopaat kwam. Ik vond het bijzonder hoe iemand mij van mijn knieklachten af kon helpen door mijn buik te behandelen. Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam, en specifiek het optimaliseren van iemands gezondheid, ben ik fysiotherapie gaan studeren en later osteopathie.

Wat ik mooi vind aan mijn vak is het herkennen van patronen in het lichaam die een natuurlijk herstelproces belemmeren. Ik krijg energie uit mijn werk als ik deze puzzel oplos en een patiënt kan ondersteunen richting duurzaam herstel.

Momenteel richt ik mij op adolescenten en volwassen. Vanaf september 2023 start ik met de post-master opleiding baby’s en kinderen om mij in deze doelgroep verder te verdiepen.

Wellicht tot ziens in de praktijk!

Een impressie van de praktijk